Dizajn logoa


Za dizajniranje logoa, osim imena vaše kompanije, važno je da naš kreativni tim zna u kojoj se kategoriji poslovanja nalazite. Dizajn logoa se ne sastoji samo od tipografije (slova), već i od znakova, ilustracija, crteža i svega između. Grafički dizajneri često koriste kombinaciju znakova i teksta ili pisama za prenos poruke od klijenata do njihove ciljne publike, uz uspostavljanje ravnoteže između dva

Danas, dizajn logoa je oblik umetnosti u vlastitom pravu, stoga vaš logo bi trebao prikazati vaše poslovanje u najboljem svetlu. Grafika može biti i logo sa jednim slovom, stoga je nezaboravna zbog svoje jednostavnosti. Znakovi su, s druge strane, moćan i efikasan komunikacijski alat koji prenosi ne samo informacije, već i raspoloženje i emocije.

Zato se uvek treba konsultovati sa profesionalnim grafičkim dizajnerom da biste saznali kako možete da ugradite više elemenata u jedno rešenje koje je jednostavno, efikasno i sofisticirano, sve u isto vreme.
Svi tipovi, uključujući marke, oznake, slova, kombinacione oznake i ambleme.
Iskusni dizajner će vam pomoći da kreirate impresivan logo kompanije.

Strateški marketing


To je svakako ozbiljan pristup marketinškom menadžmentu, koji podrazumeva kontinuirani proces pozicioniranja klijentske kompanije na tržištu. To su procesi planiranja i primene marketinških aktivnosti na marketinške ciljeve, koje je osmislio i kreirao naš kreativni tim.

Pogledajmo kako najbolje iskoristiti vaš logo.